بهترین جنس نمای ساختمان
نمای ساختمان | بهترین نمای ساختمان | انواع نمای ساختمان | نمای چوبی ساختمان | مزایای نمای چوبی | قیمت نمای چوبی
نمای ساختمان
به پوسته بیرون ساختمان ها، نما گفته می شود. نمای ساختمان یکی از مهم ترین بخش های فرآیند ساختمان سازی محسوب می شود که به ارتقای سیما و منظر شهری و همچنین اعتبار بخشی به ساختمان ها کمک ویژه ای می کند. در طراحی نمای ساختمان ها باید به انتخاب جنس نما توجه ویژه ای نمود. چرا که این بخش از ساختمان بطور مداوم در برابر شرایط جوی مختلف قرار می گیرد.
بهترین نمای ساختمان
انتخاب بهترین جنس نمای ساختمان برای هر فرد متفاوت است. بعضی افراد بهترین نما را در ارزان بودن آن می دانند. بعضی دیگر بهترین نما را در بادوام ترین آنها می دانند و بعضی دیگر زیبایی نمای ساختمان را اولویت خود قرار می دهند. بطور کلی هر شخص با توجه به سلایق، علایق و روحیات خود تصمیم می گیرد که بهترین نمای ساختمان از چه جنسی است.
انواع نمای ساختمان
در انتخاب جنس نمای ساختمان می توان از مصالح و متریال های متنوعی استفاده کرد. هر کدام ازین متریال ها دارای ویژگی های منحصربه فردی هستند که انتخاب آنها را توجیه می کند. انواع نمای ساختمان عبارت است از:
نمای آجری: استفاده از آجر در نما از گذشته بسیار مورد استفاده بوده است. این آجرها امروز در رنگ های قرمز، ابلق و قهوه ای در بازار یافت می شود. در سالیان گذشته برای نصب آجر در نما از سیستم نمای خشک استفاده می شود. بدین صورت که برای اتصال آجرهای به یکدیگر بجای استفاده از ملات، از تجهیزات فلزی و ریل استفاده می شود.
نمای سیمانی: یکی از مقاوم ترین مصالح در نمای ساختمان، نمای سیمانی می باشد. این متریال در طرح ها و رنگ های متنوع قابل اجراست و به پایداری ساختمان نیز کمک می کند. عیب این متریال، ترک خوردگی و جذب گرد و غبار می باشد.
نمای شیشه ای: استفاده از جنس شیشه در نمای ساختمان بعد از دوران معماری مدرن، بسیار بکار رفته است. البته باید توجه داشت که جنس شیشه ای در نما باعث اتلاف زیاد سرما و گرما در ساختمان می شود.
نمای سنگی: در سالیان گذشته بدلیل پیشرفت ماشین آلات استخراج سنگ، استفاده ازین جنس در نما بسیار رونق پیدا کرده است. در این بین استفاده از سنگ تراورتن بدلیل تنوع رنگی بالا، تنوع در رگه های طبیعی سنگ و همچنین خلل و فرج آن، بسیار پرکاربردتر از سایر جنس های سنگی بوده است.
نمای کامپوزیتی: کامپوزیت ترکیبی از دو لایه پوششی آلومینیوم با یک هسته پلی اتیلن می باشد. این متریال نیز شکل پذیری متنوعی دارد و در برابر شرایط جوی مختلف نیز مقاوم می باشد.
نمای چوبی: استفاده از نمای چوبی در این سالها بسیار پر رونق بوده است. متریال چوب بدلیل القای حس طبیعی بودن و حس گرمابخشی به فضا باعث استقبال زیاد سازندگان ساختمان قرار گرفته است. نمای چوبی ساختمان عمدتا به دو جنس چوب پلاست و ترمووود تقسیم می شود که هر کدام ویژگی های خاص خود را دارند که در ادامه به توضیح این موارد می پردازیم.
نمای چوبی ساختمان
چوب یک متریال زیبا، با رنگ های گرم و متنوع می باشد. با پیشرفت تکنولوژی این متریال توسعه یافته و در مقابل تمامی شرایط اقلیمی مقاوم است. دو جنس پرکاربرد در این زمینه عبارت است از ترمووود و چوب پلاست. این دو متریال بدلیل تنوع بالای پروفیلی و تونالیته بالای رنگی قابل استفاده در هر نوع سبک از نمای ساختمان می باشند. گروه MEVA بعنوان تنها تولید کننده چوب پلاست گرید A با فناوری آلمانی در کشور، آماده ارائه خدمات و فروش پروفیل های نما و دیوارپوش ساختمانی با بالاتری درجه کیفی می باشد. استفاده از نمای چوبی ساختمان مزایای ویژه ای دارد که در ادامه مطلب به معرفی بخش هایی از آنها می پردازیم.
مزایای نمای چوبی ساختمان
پروفیل های چوبی نماپوش و دیوارپوش دارای ویژگی های مثبت فراوانی هستند که موجبات استفاده از آنها را در فضای بیرونی ساختمان ها فراهم می سازد. در این قسمت به معرفی بخشی از مزایای استفاده از نمای چوبی ساختمان می پردازیم:
- ثبات رنگی بالا
- دوستدار محیط زیست
- هماهنگی با محیط طبیعی
- دوام و ماندگاری بالا
- بروز و جدید بودن
- ضد حریق بودن
- سرعت بالا در نصب
- سبکی پروفیل های چوبی
- عایق حرارت
- قیمت مناسب
- تنوع در طرح و رنگ
- و…
قیمت نمای چوبی ساختمان
هزینه نمای چوبی ساختمان بسته به نوع متریال چوبی، ترمووود و یا چوب پلاست، و همچنین مدل طراحی شده نما، متغییر است. شما مشتریان گرامی می توانید با تماس با کارشناسان گروه موا، قیمت صفر تا صد اجرای نمای چوبی ساختمان خود را جویا شوید.
No comment