انواع سایبان فضای سبز
سایبان چیست | انواع سایبان فضای سبز | مزایای سایبان چوبی | قیمت سایبان چوبی
سایبان چیست؟
یکی از المان های پرکاربرد در فضای سبز و محوطه های باز، سابان ها هستند. این سازه ها در اکثر روزهای سال به منظور ایجاد گردهمایی ها و محافظت از سایر سازه ها،قابل استفاده می باشند. این محصول از گذشته تا به امروز تغییرات زیادی داشته و از متریال ها با شکل های و رنگ های متنوعی ساخته شده است. بدلیل تنوع بالای متریال تشکیل دهنده سایبان و همچنین مدل های مختلفی که ازین سازه ساخته می شود، می توان از آن در بخش های مختلف یک ساختمان استفاده نمود.
انواع سایبان فضای سبز
سایبان ها مدل ها، اشکال و ابعاد مختلفی دارند و هرکدام دارای مزایای خاص خود هستند که در این قسمت توضیحاتی در این زمینه داده می شود:
سایبان چوبی: محبوبترین و بروزترین نوع سایبان محسوب می شود. این نوع سایبان ثابت بوده و در رنگ ها و طرح های مختلف قابل اجرا هستند. از انواع سایبان های چوبی عبارت اند از آلاچیق و پرگولا که عمدتا از دو نوع متریال چوب پلاست و ترمووود، در ساخت آنها استفاده می شود و هرکدام ازین متریال ها دارای ویژگی ها و مزایای خاص خود هستند.
سایبان فلزی: این مدل سایبان عمدتا دارای ظاهری براق با مقاومتی بسیار بالا هستند. از معایب این سایبان جذب گرما و نور خورشید در مناطقی با شدت نور زیاد می باشد.
سایبان شیشه ای: در سایبان شیشه ای از قاب های فلزی همراه با قطعات شیشه استفاده می شود. استفاده از شیشه های رنگی و تابش نور به این قطعات، فضای دلچسبی را برای کاربران مهیا می کند. از عیب های این مدل ایبان می توان به عبور نور زیاد و ایمن نبودن اشاره نمود.
سایبان حصیری: این مدل جزو سایبان های مقرون به صرفه محسوب می شوند و حس سنتی را به یک فضا القا می کند. در این روش می توان حصیر را بر روی چارچوب سایبان ثابت و نصب نمود.
سایبان چتری: این جنس از سازه، ساده ترین سایبان برای حیاط ها محسوب می شود. از مزایای سایبان چتری، باز و بسته شدن ساده آن و عدم نیاز به زیرسازی خاص، است.
سایبان پارچه ای: این سایبان دارای تم های مدرن و سنتی است و بدلیل انعطاف بالا به سادگی به اشکال مختلف تبدیل می شوند. از معایب این روش مقاومت پایین جنس پارچه در شرایط جوی مختلف می باشد.
سایبان با گیاهان رونده: یکی از قدیمی ترین مدل های سایبان از گذشته تا به امروز استفاده از گیاهان رونده و پوششی می باشد. در این روش ابتدا از پایه های فلزی جهت چارچوب بندی و سپس از گیاهان رونده جهت پوشش چارچوب ها استفاده می شود. از معایب این مدل سایبان ها، نگهداری بسیار بالا از گیاهان و همچنین جذب حشرات و خزندگان می باشد.
مزایای سایبان چوبی
استفاده از سایبان و سازه های چوبی در بخش های مختلف هر ساختمان دارای مزایای خاص خود هستند که در این قسمت به معرفی بخشی ازین مزایا میپردازیم:
- القای حس گرمابخشی به محیط
- دوستدار محیط زیست
- زیبایی منحصر به فرد
- سبکی
- نصب سریع
- اجرا بصورت شکل ها و رنگ های متنوع
- مقاوم در برابر آب و باران
- مقاوم در برابر گرما و نور خورشید
- مقاوم در برابر پوسیدگی و حشرات
- مقاوم در برابر ترک خوردگی و خش پذیری
- و…
قیمت سایبان چوبی
هزینه ساخت و نصب سایبان های چوبی بسته به نوع متریال، متراژ و مدل کار متفاوت است. بطور کلی سایبان هایی از جنس چوب پلاست ارزان تر از سایبان هایی از جنس ترمووود می باشند. شما مشتریان عزیز می توانید جهت استعلام قیمت سایبان موردنظر خود با کارشناسان گروه موا، در تماس باشید.
No comment