طراحی باغ رستوران

_

طراحی باغ رستوران

طراحی باغ رستوران | محوطه سازی رستوران | محوطه سازی باغ رستوران | طراحی فضای سبز باغ رستوران | طراحی محوطه رستوران | مراحل طراحی باغ رستوران | انواع سبک باغ رستوران | عناصر طراحی باغ رستوران | قیمت چوب پلاست درجه یک

طراحی باغ رستوران

امروزه محوطه سازی در فضاهای تجاری بسیار رونق پیدا کرده است. استفاده از یک طراحی خوب جهت محوطه سازی باعث القای حس آرامش و سرزندگی محیط می شود. یکی از پرکاربردترین و پرمصرف ترین فضاهای تجاری، رستوران ها و مراکز پخش غذا می باشند. در این بین یکی از فضاهای پرطرفدار جهت میل کردن غذا، باغ رستوران می باشد. طراحی مناسب و استفاده از متریال های نوین یکی از راه های کسب درآمد بیشتر برای صاحبان رستوران است.

بطور معمول استفاده از متریال های چوبی در محوطه سازی بیشتر از سایر متریال ها طرفدار داشته است. عنصر چوب علاوه بر گرمابخشی به محیط، حس طبیعت و زیبایی را در فضا افزایش می دهد. یکی از بهترین، مقرون به صرفه ترین و مقاوم ترین محصول چوبی در این زمینه، چوب پلاست می باشد که در ادامه به توضیح کامل تری از آن می پردازیم.

مراحل طراحی باغ رستوران

  • بازدید کارشناسانه از محوطه مورد نظر
  • درنظر گرفتن شرایط محیطی و خاکی
  • درنظر گرفتن نظرات و سلایق کارفرما و مشتری
  • دقت به بودجه و میزان هزینه مصرفی
  • طراحی براساس شرایط برداشت شده و استفاده از متریال های مناسب در طرح
  • تایید طرح نهایی و اجرا

انواع سبک باغ رستوران

در طراحی محوطه باغ رستوران ها می توان از سبک های مختلفی استفاده کرد:

– باغ رستوران سنتی: در این سبک تمامی المان ها و متریال های مصرفی باید حس کلاسیک و سنتی بودن را بدهند. معمولا ازین طرح در کافه و سفره خانه ها استفاده می شود. استفاده از متریال ها و المان های چوبی و آجری در این سبک بسیار رایج می باشد. یکی از اصلی ترین مبلمان های مورد استفاده در سبک سنتی آبنما و تخت و آلاچیق های چوبی جهت نشستن می باشد.

– باغ رستوران مدرن: یکی از پرطرفدارترین سبک ها در محوطه سازی رستوران، سبک مدرن می باشد. اصولا در این سبک از خطوط منحنی و فانتزی استفاده می شود. از متریال های رایج در این سبک چوب، چمن مصنوعی، شیشه و سنگ می باشد. در این سبک می توان از مبلمان هایی همچون، فلاورباکس، صندلی، پرگولا، آبنما موزیکال استفاده نمود. باید دقت داشت که در این سبک محوطه سازی خلوت تری را نسبت به محوطه سازی سنتی شاهد هستیم.

 

عناصر طراحی باغ رستوران

یکی از اصلی ترین مراحل طراحی محوطه رستوران، انتخاب عناصر مناسب با فضا می باشد. از مهم ترین المان و عناصری که در باغ رستوران ها استفاده می شوند می توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • نیمکت، میز و فلاورباکس
  • آلاجیق، پرگولا و سایه بان
  • آبنما، برکه و آبشار
  • گرین وال و پوشش گیاهی محیط
  • کفسازی و کفپوش های متنوع
  • نورپردازی
  • مجسمه و المان های مصنوعی

بعد از انتخاب عناصر طراحی محوطه رستوران، یکی از مهم ترین بخش ها، انتخاب متریال مناسب و مقاوم با شرایط آب و هوایی مختلف می باشد. یکی از پرطرفدارترین، مقرون به صرفه ترین و زیباترین متریال های مورد استفاده در طراحی رستوران ها، چوب پلاست می باشد. چوب پلاست گرید A شرکت مِوا با بالاترین کیفیت تولید و گارانتی، در مقابل سرما و گرما، رطوبت و بارندگی، نور خورشید، پوسیدگی و حشرات مقاوم می باشد. از چوب پلاست مِوا می توان در بخش های مختلف محوطه سازی باغ رستوران ها همچون کفپوش چوب پلاست، نیمکت و فلاورباکس چوب پلاست، نماپوش چوب پلاست و پرگولا چوب پلاست استفاده نمود.

 

قیمت چوب پلاست گرید A

قیمت چوب پلاست درجه یک بسته به سایز پروفیل و متراژ کار متفاوت می باشد. شما مشتریان عزیز جهت استعلام قیمت می توانید با کارشناسان گروه مِوا در تماس باشید.

No comment

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.